Geef jouw woonkamer een compleet nieuwe stijl met deze interieurtips

Ben jij iemand die met enige regelmaat jouw interieur vernieuwt? Wil je jouw woonkamerinrichting in een paar simpele stappen een geheel nieuwe look geven? Ga dan voor nieuwe gordijnen in een verrassend kleurtje of een trendy tafel van hout in epoxyhars met prachtige houtstructuren en indien gewenst in combinatie met een gaaf kleurtje. Met deze tips geef je jouw woonkamer direct een nieuwe look, die eenvoudig te combineren is met verschillende interieurstijlen.

Een volledig nieuwe uitstraling met kleurige gordijnen en kussens

Als je van verandering houdt, vind je het net zoals heel veel mensen mogelijk prettig om jouw interieur regelmatig aan te passen. En misschien zie je het niet zitten om elk kwartaal alle muren een ander kleurtje te geven. Met een paar eenvoudige aanpassingen, kan je jouw woonkamer in een mum van tijd volledig voorzien van een nieuwe stijl. Koop bijvoorbeeld nieuwe gordijnen in een spetterend kleurtje en combineer de stof met bijpassende kussens die jouw bank weer helemaal opfleuren.

Richt je nieuwe woonkamer in met een luxe epoxy tafel

Of vervang één groot meubelstuk in jouw woonkamer; de bank, boekenkast of de tafel. Met een nieuwe sofa of salontafel, geef je jouw woonkamer direct een nieuw sfeertje. En als liefhebber van trendy woonstijlen, weet jij als geen ander dat een luxe epoxy salontafel één van de nieuwste trends is op interieurgebied! Met een elegante, houten tafel in epoxyhars haal je niet alleen een prachtig meubelstuk in huis. De tafel is ook slijtvast, duurzaam en gemakkelijk te combineren met alle andere stijlen die jij in de toekomst mogelijk nog gaat doorvoeren in jouw woning. Deze houten tafels kan je vaak helemaal naar wens laten ontwerpen en combineren met gave, opvallende kleuren. En als je écht handig bent, is het ook mogelijk om eigenhandig een tafel in epoxy gieten en er een persoonlijk meubelstuk van te maken.

Zo creëer jij simpel en snel een nieuwe interieurstijl:

  • Gordijnen in een ander kleurtje zorgen voor een compleet andere sfeer;
  • Fleur je bank op met nieuwe kussen;
  • Vervang één aanwezig meubelstuk in jouw woonkamer;
  • Geef jouw woonkamer charme met een epoxy houten salontafel!
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s