Dezelfde eetkamerstoelen, of toch verschillende?

Kies je voor dezelfde stoelen in de eetkamer, of ga je toch liever voor verschillende soorten stoelen in afwisselende, maar goed bij elkaar passende kleuren? Hoe je het ook doet, eetkamerstoelen met elkaar combineren kun je op talrijke manieren doen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor inderdaad allemaal verschillende soorten stoelen zodat je allerlei stijlen door elkaar mixt. Zo combineer je jouw verschillende smaken in één eethoek en krijg je een unieke uitstraling in je interieur. Wat je ook kunt doen, is kiezen voor verschillende eetkamerstoelen in allemaal dezelfde kleur. Zo heb je toch nog cohesie in kleur, maar ook het plezier van een diversiteit aan stoelen in je eethoek. Hiermee creëer je echt je eigen stijl en laat je de mensen die bij je op bezoek komen jouw eigen identiteit zien!

Scandinavische eetkamerstoelen

Ga je voor dezelfde eetkamerstoelen, wat ook heel mooi in je interieur staat, dan zijn Scandinavische eetkamerstoelen wellicht een goed en sfeervol idee. Een eetkamerstoel van Scandinavisch design mag gerust bijzonder worden genoemd. Waarom? Omdat je direct stijl in huis haalt met Scandinavische stoelen! Herkenbare en strakke lijnen vormen het karakter van dit type stoel. Heb je zo’n Scandinavische stoel in bijvoorbeeld je woonkamer, keuken of slaapkamer staan, dan krijg je gelijk een heel andere sfeer.

Een Scandinavische sfeer

Wat die sfeer precies is? Een eenvoudige en rustige ambiance. Dat komt onder meer door de natuurlijke materialen die in het Scandinavisch design zijn verwerkt. Lichte en effen kleuren zoals wit, lichtgrijs en een lichte tint groen zorgen voor de rust die jij graag terug wilt zien in je woonkamer. Neem nu rieten stoelen of een eetkamerstoel van een natuurlijk materiaal zoals hout. Zelfs met alleen een set Scandinavische eetkamerstoelen tover jij je woonkamer al om in een oase van rust voor het hele gezin!

Ook laat je met eetkamerstoelen in Scandinavisch design stijl zien in je huis. Dus ga voor die effen lichtgrijze stoel met vier dunne houten pootjes, of die simpel ogende maar o zo bijzondere witte eetkamerstoel in Scandinavische stijl. Zo sluit je met jouw woonkamer helemaal aan op de trend van nu: meubels van natuurlijke materialen, met sober maar bijzonder kleurgebruik. Functionaliteit en een minimalistische look – dat zijn de stokpaardjes van het Scandinavische design dat jij nu ook in huis kunt krijgen door bijvoorbeeld eetkamerstoelen in die Scandinavische look te kiezen.

Advertisement