Starters in Etten Leur

Ben je een starter en wil je in Etten Leur (Noord Brabant) gaan wonen? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een starterslening om je huis te financiëren. Lees hier over de starterslening.

Een starterslening

Als starter kun je in aanmerking komen voor een starterslening, maar wat is dan een starterslening en wanneer ben je een starter? Je bent een starter als je tussen de 18 en 40 jaar oud bent en voor het eerst een woning in Etten Leur wilt kopen.

Vaak is een starterslening net nodig om een hypotheek te kunnen krijgen om de woning te kunnen kopen. De lening die door de gemeente verstrekt kan worden heeft een bedrag van maximaal €30.000,- en is vaak net het laatste wat nodig is om de koop door te kunnen laten gaan.

Om een starterslening te kunnen krijgen moet je verder aan een aantal voorwaarden voldoen. Het moet de eerste woning zijn die je koopt en de woning moet een bestaande woning zijn die niet meer dan €200.000,- kost. Daarnaast moet je de afgelopen 10 jaar in Etten Leur hebben gewoond.

Over een starterslening betaal je de eerste drie jaar geen rente en aflossing. Als de drie jaar voorbij is dan wordt er naar je inkomen gekeken en aan de hand hiervan wordt er berekend wat je moet betalen. Een starterslening afsluiten kan binnen vier weken geregeld zijn als alle stukken direct bij de aanvraag worden ingeleverd.

Hypotheek Etten Leur

Als je besloten hebt om een woning in Etten Leur te gaan kopen dan wil je natuurlijk wel informatie inwinnen. Kijk op hypotheek Etten Leur om in contact te komen met Vissers Adviesgroep. Zij kunnen het gehele traject begeleiden en ook de starterslening aanvragen. Doordat er geen bindende afspraken met banken of maatschappijen zijn bent u verzekerd van een onafhankelijk advies.

Advertisement