Een functionele werkplek

Het Computermeubel CSL 450 is dank zijn royale afmetingen en tijdloze kleurencombinaties inderdaad een functionele werkplek zoals we die we allemaal wel willen hebben. Dit degelijk afgewerkte meubel past dankzij zijn gestileerde vormgeving en functionele indeling perfect in elke werkkamer. Zonder dat het bureau afbreuk doet aan de inrichting van het vertrek heb je direct alles onder handbereik en netjes weggewerkt achter handige laden en deuren.

Bureau1

Comfortabel en ergonomisch
Wie vele uren achter een computerbureau doorbrengt kan erover meepraten. Voordat je er erg in hebt zit je urenlang in een verkeerde houding met als gevolg allerlei lichamelijke klachten. Het ergonomische ontwerp van de CSL 450 is erop gericht dat iedereen, ongeacht zijn of haar lengte, comfortabel en op een gezonde manier voor langere tijd achter dit computermeubel kan werken. Zo is het bureaublad aan de voorzijde voorzien van een ergonomische ovale inham. Die zorgt ervoor dat het toetsenbord op de onderliggende toetsenbordslede makkelijker bereikbaar is en je ook iets dichter bij het scherm zit.

Werken in stijl
Zoals gezegd kan je de CSL 450 in vier tijdloze kleurencombinatie geleverd krijgen namelijk Walnoot/Hoogglans wit, Walnoot/Hoogglans zwart, Wit/Hoogglans zwart, Wit/Hoogglans wit

Juist doordat dit bureau in meerdere klassieke kleuren te verkrijgen is maakt dat dit meubel zowel in een werkkamer van een notaris als een reclamebureau of schoonheidssalon niet zal misstaan. Daarnaast blijft door gebruik van ESG veiligheidsglas voor de laden en de schuifdeurkast en ABS randbescherming voor het bureaublad het meubel langer gevrijwaard van krassen en slijtageplekken dan bij een doorsnee computerbureau.

bureau2
Geen plekje onbenut
De meeste bureaus hebben aan de achterzijde en rondom het toetsenbord nutteloze lege hoeken waar zich alleen maar stof verzamelt. Niet bij de CSL 450. Dit computerbureau heeft achter de laden een ruimte voor twee maal drie ordners en bij je rechterbeen een vak voor de pc-kast. Als extraatje hangt er onder het toetsenbord een kwartronde draaibare pennendoos zodat je geen onflatteuze pennenhouder op het computermeubel zelf hoeft te zetten. De volledig uittrekbare schuifdeurkast aan de rechterkant biedt ruimte aan enkele tientallen CD-roms en al je accessoires. Nu nog een mooie bureaustoel erbij en je komt voorlopig je werkkamer niet meer uit.

Advertisement