Financieel Advies van Financieel Pakhuys Brabant

Financieel Pakhuys Brabant

Op zoek naar een financieel adviseur die u advies kan geven over leningen, hypotheken, pensioenen, autoverzekeringen, huis- en levensverzekeringen of pensioenen via het Financieel levensloop Plan? Financieel Pakhuys Brabant is een financieel adviseur die valt onder de noemer ‘alles onder één dak’, waarbij u voor alle bovenstaande zaken terecht kunt.

CreditCoach en De Autofinancier zijn ook onderdelen van Financieel Pakhuys Brabant. Bij Creditcoach.nl wordt speciaal aandacht besteed aan besparen op leningen. Deautofinancier.nl geeft u advies op het gebied van auto’s financieren, zowel lease, Financial lease als autoverzekeringen.

Bij Financieel Pakhuys Brabant krijgt u advies op maat, waarbij u het middelpunt bent van de dienstverlening. Klanten die zich aansluiten bij het loyaliteitsprogramma, hebben mogelijkheden om aanzienlijk te besparen op allerlei kosten zoals gas, telefoon, boodschappen en vakanties.

Dienstverlening

De dienstverlening van FinancieelPakhuysBrabant.nl bestaat uit de volgende ‘onderdelen’:

  • Inventariseren: bij nieuwe klanten wordt er eerst een profiel opgemaakt, waarbij de exacte wensen en mogelijkheden opgemaakt worden.
  • Adviseren: Door advies te geven, worden oplossingen aangegeven, waarmee de wensen van de klant gerealiseerd kunnen worden. Door de vele ervaring en kennis van producten van financiele instellingen kan FPB een goed advies geven.
  • Bemiddelen: vervolgens wordt er tussen klanten en financiële instellingen bemiddeld. De klant kan vervolgens zelf beslissen of ze wel of niet een bepaald financieel product willen aanschaffen.
  • Nazorg: Na aanschaf van een gewenst financieel product worden de klanten goed begeleidt.
Advertisement