Inbraakbeveiliging

Wanneer u een goede inbraakbeveiliging laat installeren, kunt u de kans op inbraken met 95% verlagen. Er is uit verschillende onderzoeken gebleken dat 9 van de 10 inbraken wordt gepleegd door gelegenheidsinbrekers. Dit zijn inbrekers die net op het verkeerde moment langs uw huis komen. Deze verkeerde momenten zijn bijvoorbeeld wanneer een raam op een kier staat, de tuindeur slechte sloten heeft of wanneer er ouderwetse raambomen worden gebruikt. Voor de gelegenheidsinbreker zijn dit ideale kansen om in te breken. Wanneer een gelegenheidsinbreker een huis ziet, waar de inbraakbeveiliging goed op orde is, zal hij hier niet snel proberen in te breken.

Op de website van Inbraak Proof kun je een professionele inbraakbeveiliging binnen 2 weken regelen. Hierbij kunt u zich eerst over de beveiligingsmaatregelen laten adviseren en vervolgens eventueel de noodzakelijke maatregelen laten uitvoeren door Inbraak Proof tegen een scherp tarief.

Nadat u de maatregelen zelf of door iemand heeft laten uitvoeren kan uw het politie keurmerk veilig wonen verkrijgen. Dit keurmerk is het nationale middel om de beveiliging van woonhuizen in kaart te brengen. Wanneer uw woning goedgekeurd wordt, krijgt u een certificaat en een sticker die u zichtbaar bij de voor- en achterdeur kunt plakken. De stickers schrikken inbrekers al snel af en wanneer zij alsnog proberen uw woning te betreden gaat dit stukken moeizamer dan normaal door de inbraakvertragers. Hierdoor maakt u met een goede inbraakbeveiliging 95% minder kans op een inbraak.

 

Advertisement