Organisatie voor Erkende Verhuizers lanceert app

Afgelopen week heeft de Organisatie voor Erkende Verhuizers een eigen app gelanceerd waarbij je toegang hebt tot een interactieve checklist. Door middel van de checklist kunnen klant en verhuisbedrijf samen een verhuizing voorbereiden en de klant kan dan waar gewenst is worden ondersteund.

Vaak zien mensen verhuizen als een erg stressvolle gebeurtenis, daarom wordt er vaak maar een paar keer in een leven verhuisd en is dit dan vaak ook een belangrijke gebeurtenis. Mensen krijgen dan ook niet echt een handigheid in verhuizen en daarom zijn ze niet goed voorbereid. Om ze te helpen voorbereiden is er nu dus een app gelanceerd door de Organisatie Erkende Verhuizers om ondersteuning te bieden bij verhuizen. Door middel van de app kan de klant stapsgewijs door een hele verhuizing worden begeleid.

De interactieve verhuischecklist in de app is ideaal. Zo kan de klant punt voor punt afwerken wat nodig is om de verhuizing vlot te laten verlopen. Denk hierbij aan het sturen van adreswijzigingen, het regelen van verhuisdozen, het opzeggen van gas/water/Electra of het afsluiten van een verhuisverzekering. De checklist geeft de klant meer houvast en overzicht en kan zo voorkomen dat er veel stress is in de aanloop van een verhuizing. Door middel van de app kan de klant zelfs live chatten met de Erkende Verhuizer.

Advertisement