Nieuw huis inrichten

Het leuke aan verhuizen is, dat je de kans krijgt om je nieuwe huis opnieuw in te richten. Alle kamers in het huis kun je een eigen stijl geven en inrichten zoals jij dat wilt. Bijvoorbeeld met het inrichten van de slaapkamer kun je veel kanten op. Veel mensen hechten weinig waarde aan het leuk inrichten van de slaapkamer, terwijl hier juist zoveel mogelijkheden in zijn! De slaapkamer is praktisch, maar omdat je er zoveel tijd in doorbrengt is het toch prettig als deze ook een aangename uitstraling heeft.

De stijl van je omgeving

Sommige mensen vinden het leuk om creatief om te gaan met de omgeving waarin zij wonen. Woon je bijvoorbeeld in zeeland, dan zullen daar de huizen anders ingericht worden dan bijvoorbeeld in Groningen of Friesland. Iedere plaats heeft wel zijn eigen kenmerken, wat weer door te voeren is in de inrichting van het huis. Deze eigen stijl kijken mensen ook wel eens af van voetbalclubs, door bijvoorbeeld de kleuren van de plaatselijke voetbalclub te gebruiken in het huis.

friese VlagEnkele voorbeelden

Een man die met zijn gezin ging verhuizen Friesland schilderde een muur in zijn gang geheel in de kleuren van de vlag van Friesland. Deze man was fan van Friesland en het was zijn droom om in Friesland te gaan wonen. Als blijk van zijn waardering voor Friesland schilderde hij zijn muur in de kleuren van de vlag. Een ander gezin, echte fans van Feyenoord, schilderde hun huis in het rood wit van Feyenoord, omdat zij helemaal gek zijn van hun club.

Andere inspiraties

Zo zie je dat iedereen ergens anders inspiratie uithaalt om zijn of haar woning naar eigen wens in te richten. Inspiratie kun je dus halen uit je favoriete sportclub, maar ook uit woonprogramma’s op tv of door voorbeelden uit woon magazines. Ga voor jezelf na waar jij inspiratie uit kan halen en richt je woonkamer geheel in eigen stijl in! Succes en veel plezier!

Advertisement